جشن کدو

کدو تنبل و این همه خاصیت!

اسمش کدوتنبل است! البته به آن کدو حلوایی هم می‌گویند. قد و قواره‌ای ندارد: گرد و قلمبه و بامزه است. اما زیر آن پوست کلفت و نارنجی رنگ دنیایی از خاصیت وجود دارد که سلامتی را تضمین می‌کند کدوتنبل منبع فوق‌العاده‌ی بتاکاروتن است که برای سلامت چشم‌ها و پروستات مفید است و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کند.
کدو تنبل غنی از ویتامین A، C و E می‌باشد. منبع خوبی از ترکیبات فلاوونوئید پلی‌فنولیک مثل بتاکاروتن و آلفا کاروتن، کرپتوگزانتین، لوتئین، زئاگزانتین است. (کاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود). ســرشار از ویــتامین‌های B کمپلکس، مثل فولیت‌ها، نیاسین، ویتامــین‌های B6، تــیامین و اسیدپانتوتنیک است. حاوی املاح معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر می‌باشد. دانه‌های کدو تنبل، بهترین منبع تأمین فیبر و اسیدهای چرب اشباع‌نشده و مفید برای قلب هستند.

photo_2016-11-03_11-55-50

photo_2016-11-03_11-55-57

photo_2016-11-03_11-56-04

photo_2016-11-03_11-51-15

photo_2016-11-03_11-51-34

photo_2016-11-03_11-51-39

photo_2016-11-03_11-51-47

photo_2016-11-03_11-51-52

photo_2016-11-03_11-51-56

photo_2016-11-03_11-52-04

photo_2016-11-03_11-52-43

photo_2016-11-03_11-52-49

photo_2016-11-03_11-52-54

photo_2016-11-03_11-52-58

photo_2016-11-03_11-53-04

photo_2016-11-03_11-53-09

photo_2016-11-03_11-53-22

photo_2016-11-03_11-53-37

photo_2016-11-03_11-55-02

photo_2016-11-03_11-55-05

photo_2016-11-03_11-55-15

photo_2016-11-03_11-55-22

photo_2016-11-03_11-55-29

photo_2016-11-03_11-55-32

photo_2016-11-03_11-55-37

photo_2016-11-03_11-55-47

درباره نویسنده

مقالات مرتبط