آشنایی با شغل نانوایی و نانوا

اهمیت و ارزش نان:
نان، بخش عمده ای از انرژی، پروتئین، مواد معدنی از جمله آهن و کلسیم و برخی از ویتامین ها همچون تیامین۱ و نیاسین۲ مورد نیاز روزانه ما را تأمین می نماید که نسبت به قیمت و وزن در مقایسه با سایر مواد غذایی همچون گوشت و شیر بیشترین ارزش غذایی را داراست.

این ماده حیاتی نه فقط در اسلام بلکه در میان تمامی جوامع بشری از قداست خاص برخوردار است.

هدف از این بازدید:

– آشنایی با شغل نانوایی و نانوا

– یاد گرفتن نام نانهای مختلف

– آشنایی با ابزار و وسایل نانوایی

– احترام به نان نعمت خدای بزرگ و رعایت نکات بهداشتی در استفاده از نان

– دور نریختن و اسراف نکرن در استفاده از نان

photo_2017-01-01_12-25-18

photo_2017-01-01_12-25-47

photo_2017-01-03_13-57-33

photo_2017-01-03_13-57-45

photo_2017-01-03_13-57-51

 

درباره نویسنده

مقالات مرتبط